mandag den 2. juni 2014

Warszawa med Dansk Motorflyver Union

Slapper af ovenpå nogle intensive dage i Warszawa. Her havde jeg organiseret restauranter, museer og byvandringer for 107 medlemmer af Dansk Motorflyver Union, som kom i omkring 40 små privatfly.

En pudsig begivenhed var at vi under en af turene stødte ind i en demonstration i forbindelse med General Jaruzelskis bisættelse. General Jaruzelski var Polens sidste kommunistiske leder, men også initiativtager til forhandlingerne med Solidaritet, I 1989 overgav han det kommunistiske magtmonopol til en frit valgt parlament, og i 1990 trådte han frivilligt tilbage fra den præsidentpost han var blevet valgt til at det frie parlament i 1989. Hans person vækker dog stadig mange kontroverser i Polen, blandt andet fordi han gav ordre til krigsretstilstanden 1981-1983, som efter hans mening redede Polen fra en sovjetisk invasion, men som mange anser for et statskup.

I dag fik jeg så en mail fra flyverne:

Hej Michael

Vi fik ikke sagt ordenligt farvel, så derfor vil jeg gerne sige mange tak for en super service.

Det er jo spændende hvordan det hele klapper når det er første gang jeg er med til at arrangere et så stort event også endda i et fremmet land, men alting klappede fint ikke mindst med din hjælp.

Kabareten var en stor oplevelse og var langt bedre end håbet, manageren var ked at du ikke var med,  bestemt værd af anbefale.

Så tak herfra.
  

Med venlig hilsen
John Ilsvard Jensen

Dansk Motorflyver Union Det er sådan en mail der luner!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar